Tid til et besøg hos Love Lingeri (igen)!

07 September 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er egentlig ved at være lidt for lang tid siden, at du har handlet hos https://www.love-lingeri.dk/

Og det er egentlig lidt mærkeligt, for du plejer ellers at handle der tit, når du løber tør for noget, som du plejer at handle hos dem, eller noget andet, som du har købt hos dem, ikke passer længere eller bare er blevet brugt så meget, at du bliver nødt til at have noget nyt.

Det er sådan set ikke fordi, at det, som de forhandler, er af en dårlig kvalitet – det er faktisk blandt det bedste hvis endda ikke det bedste, for du har prøvet forskellige steder af – men alting har bare en skæringsdato for, hvornår det ikke kan klare mere.

Men måske er du blevet sparsommelig, eller du passer mere på tingene.

love lingeri

Det har så bare gjort, at du nu savner at handle hos dem, fordi det er blevet en god tradition, hvor du nogle gange endda bare har handlet noget hos dem, som du egentlig ikke havde brug for, men du fandt alligevel en funktion til det.

Så skal der foretages en handel hos Love Lingeri igen

Du har endda prøvet at finde på undskyldninger for at handle hos dem, men nu er du nået dertil, at du bare kan mærke, at du er nødt til at handle hos dem alligevel.

Dog mangler du som sådan ikke noget hos dem, og du har prøvet forskellige ting af, som nævnt tidligere.

Så kan det være, du kan finde en ekstra udgave af noget, som du allerede har, så du ligger inde med en erstatning med det samme.

Eller også kan det være, du finder noget derinde, som du vil forkæle en anden med som en overraskelse.

Det er jo altid rart at få en gave, som man ikke havde set komme.

More articles