Love Lingeri blev skubbet videre

07 September 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Som person har man været den, der var meget indadvendt og ikke snakkede så meget om det intime og seksuelle.

Faktisk har du heller ikke udforsket så meget, fordi du oplevede det som pinligt, eller du måske kommer fra en baggrund, hvor det er ildeset, og man ikke har vist, hvad man skulle gøre, og så har man haft en følelse af skyld, når det endelig kom til stykket.

Det er virkelig en skam, for det er jo en stor del af sig selv at være tryg i ens egen seksualitet og udforske den gennem livet – hver dag, man ikke gør det, ender med at med at komme tættere på det yderste stykke, uden man egentlig fandt ind til, hvem man egentlig var.

For ens seksualitet er jo en stor del af ens identitet, og den udvikler sig løbende, hvorfor det er værd ikke bare at bemærke den, men også omfavne den.

love lingeri

Love Lingeri gjorde, man lærte sig selv bedre at kende

Sådan noget kan være skræmmende at snakke med andre om, da det er meget privat, og det er information, som der kan blive vendt og drejet og endda misbrugt om en.

Derfor er det godt, at der findes sådan et sted som Love Lingeri, hvor man kan erhverve sig forskellige sager, der har med det frække og intime at gøre, hvor man ikke behøver snakke med en sælger, ekspedient eller lignende, men hvor man altid er velkommen til at tage fat i dem, hvis man har spørgsmål.

På den måde kan man udvikle ens seksualitet i eget tempo, uden man føler, at man har krydset ens grænser.

Således kan man også nemmere snakke med andre om det og med tiden blive god til med en partner at udforske den slags.

Og det er jo vigtigt at kunne i et forhold.

More articles