Det skal du være opmærksom på, når du bruger tal i dit domæne

29 september 2021 Emilie Ann Jacobsen

Det kan være fristende at bruge tal i dit domænenavn. Det kan se flot ud, når du skriver det. Problemet med det er, at domæner også skal kunne høres. Tænk på, hvis der var en reklame for din hjemmeside i radioen. I det tilfælde ville folk jo ikke vide, om de skulle skrive tallet ud med bogstaver, eller om de skulle skrive selve tallet. Det kan gøre, at de ender på den forkerte hjemmeside. 

For at undgå at de gør det, kan du selvfølgelig vælge både at købe domænet, hvor du bruger tal, og domænet hvor nummeret er skrevet. Dermed er du sikker på, at du får fanget alle – lige meget om de skriver tallet eller ej. 

Kan du undvære et tal i dit domænenavn, kan det dog selvfølgelig være det nemmeste for dig. Dermed undgår du helt den forvirring, der kan være i forhold til det. Hvis din virksomhed er opkaldt efter det gadenavn og nummer, som den ligger på, eller det år, som den er oprettet, er der dog ikke noget at gøre. 

Få mange flere råd på stor hjemmeside om domæner 

Måske tænker du nu, at der er rigtig meget, du ikke vidste i forhold til at vælge domæner. I det tilfælde er det en god ide for dig, at du går ind på ledigedomæner.dk. Det er en stor hjemmeside, hvor du kan blive meget klogere på det med at vælge et domæne. De har nogle omfattende guider, der gør det nemt for dig at finde frem til, hvad der vil være det rigtige domæne for dig. Læs mere på http://xn--ledigedomner-fdb.dk/ 

Når du har fundet det rigtige domæne – og fundet ud af, om det er ledigt – handler det derfor bare om, at du får sikret dig domænet. Dermed er du sikker på, at der ikke er andre, der snupper det for næsen af dig. 

Flere Nyheder