Få malet dit hus af en professionel håndværker

10 August 2020 Lotte Hindsberg

Går du i salgstanker eller trænger dit hus blot til at blive renoveret og malet, er det en god ide at få fat i en håndværker, der både kan renovere og male dit hus. Alternativt skal du ud og få en murer til at renovere og efterfølgende en maler til at male. Det kunne f.eks. være et malerfirma i Ringsted.

Om den ene eller den anden løsning er den bedste, vil du finde ud af, når du kontakter forskellige firmaer. Det er en god ide at kontakte mindst 3 forskellige firmaer og få dem til at afgive et tilbud. Det giver dig et godt overblik over prisniveauet og du kan i ro og mag vurdere de forskellige tilbud og finde det der er bedst for dig.

Husk også at få at vide hvilken maling de benytter. Det har stor betydning for, hvor hurtigt der igen skal males. Det er sjældent billigt så derfor er det vigtigt at få gjort det rigtigt. Det er også en god ide lige at undersøge hvad tidligere kunder har haft af erfaringer med den valgte maler.

Få sandblæst dit hus først

Da det er vigtigt at renoveringen og den efterfølgende maling af huset bliver så flot og holdbart som muligt er det en god ide at starte med at få sandblæst huset. En sandblæsning sikre at gammel maling fjernes og hvad der måtte være af grønne alger, løse mursten samt snavs og pus bliver fjernet fra facaden.

Det betyder også at det er langt nemmere for mureren at mure facaden op og den efterfølgende maling vil blive langt smukkere og holde længere, end hvis man have renoveret og malet, uden at have sandblæst først. Husk facaden skal have tid til at tørre inden den renoveres. Hvis ikke er der mulighed for at der kommer fugt og skimmelsvamp i facaden.

More articles