Stil ikke din gavekurv i solen

11 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
Stil ikke din gavekurv i solen

Dette bliver måske en længere artikel om et lille emne, men det er bare så vigtigt, at du husker ikke at stille din flotte og pæne gavekurv med meget indhold i direkte i sollyset, om du så har lavet den selv eller fået den lavet.

Du kan jo lige forestille dig scenariet, at du har fundet mange forskellige ting, der skal ned i den gavekurv, hvor du har været i mange forskellige butikker for at finde lige det rette indhold, skaffet en flot kurv, lagt pynt derned i, der passede til personen, måske også liget givet den noget folie omkring samt bånd og endnu mere pynt – og så glemmer du den i solen.

Også hvis du har fået lavet den gavekurv udefra eller købt den færdiglavet, så skal du virkelig huske, at du ikke kommer til at glemme den upåagtet i solen eller andre steder, hvor der er for varmt.

For der er mange ting, man smider ned i en gavekurv, som ikke kan tåle direkte sollys, at stå ude for længe, så frem for at beskrive, hvad man ikke skal putte i den kurv, så henstiller vi bare til, at man ikke stiller den ved for varme steder.

Dette er jo også bedre, end at man skal gå på kompromis med, hvad man har lyst til at give som gave.

Det samme gælder, hvis man skal transportere kurven fra afsender til modtager. 
Stil den ikke ud i en varm bil dagen i forvejen, og selv på vejen er det vigtigt, at man ikke bare har den liggende i et varmt bagagerum eller udsat for varm sollys for længe – og da slet ikke, at man glemmer den i bilen.

Hvis den skal stå på et gavebord udenfor for længe, så henstil lige til modtageren, at det er vigtigt, den kommer ind i tempererede omgivelser hurtigst muligt.

Flere nyheder