Øg salgsværdien af din bolig med emaljering af badekar

Dit gamle badekar er måske mere værd, end du selv går rundt og tror. Ikke i kroner og øre ved et løssalg – der kan du nok ikke få så meget for et slidt og misfarvet badekar. Men i forhold til salg af din bolig vil badekarret kunne udgøre et aktiv, du måske ikke havde overvejet.

Badekar er i høj kurs på boligmarkedet

Huse og lejligheder med badekar i eget badeværelse er nemlig efterspurgt som aldrig før hos ejendomsmæglere under hele landet. Flere og flere boligsøgende, som er i markedet efter en familie venlig ejerbolig, går nemlig målrettet efter et hus eller en lejlighed med et rummeligt badekar. Et badekar i badeværelset er ensbetydende med muligheden for at bade ungerne på en morsom måde – eventuelt sammen – sådan at badetid bliver til ren hyggetid med mor eller far.

Badekarret kan bruges til afslapning og afstressning for mor eller far, når hverdagen bliver hård og opslidende. Og som forælder er man udmærket klar over hvor stor en fordel det er at kunne sætte store mængder tøj i blød – et formål, til hvilket et badekar egner sig eminent. Når badekarret således står højt på potentielle køberes ønskeliste, betyder det, at dit badekar kan gøre din bolig mere attraktiv – også selv om badekarret ikke i sig selv umiddelbart fremstår særligt attraktivt. Dette kan der til alt held laves om på.

Få badekarret flot og skinnende igen med maling af badekar

Faktisk er det billigere at sætte badekarret i stand, end det er at skille sig af med det. Når du vælger at lade en dygtig håndværker foretage maling af badekar, får dit badekar på få timer en skinnende ny emalje – til en brøkdel af den pris, det ville koste at skrotte badekarret og anskaffe nyt.

Læs mere, og få et tilbud på maling af badekar, på emaljering-af-badekar.dk