Marmor sofaborde poulære igen

29 juli 2021 Tina Høy

Elsker du marmor og sofaborde i marmor? Måske har du aldrig haft et og tænker på den ældre generation, men hvis du ikke er klar over det, er marmor er naturprodukt, som ikke ændrer udseende. Det er ikke ligesom et sofabord i træ, der ændrer sig med tiden, bliver lysere af solen, ridset, får ringe efter glas, farvede pletter efter børnebørnenes tusser osv.

Når du køber et marmorbord, er det således på livstid, hvis du ønsker det. Prismæssigt er det således en god investering, men hvad er det også marmor bidrager med i dit hjem? Marmor har et stabilt udseende, og ligesom planter og andre naturlige ting kan det give dit hjem ro og velvære. 

Mange foskellige marmorborde 

Marmorborde kan fås i mange forskellige varianter, og det behøver slet ikke ligne det, din bedstemor havde. Om du ønsker rundt eller firkantet, mørkt eller lyst, kan du få det hele.

I et moderne hjem giver marmorbordet indtryk af det minimalitiske og luksuriøse, og hvis du fx har et farverigt maleri eller et mønstret gardin, vil et ensfarvet marmorbord være en god kontrast. Hvis dit hjem er forholdsvist sort-hvidt, som mange moderne hjem er i dag, kan du fx vælge en vild grøn marmorplade til at lyse op i hjemmet.

Oversigt over de mest populære marmorborde

Hvis du søger et marmorbord og ikke vil drøne rundt i butikker for kun at se et begrænset udvalg, kan du kigge på denne artikel. Det er en oversigt over de mest efterspurgte marmor sofaborde på det danske marked – det er nemlig i stigning.

Marmor sofabordene har et mere moderne udtryk, end du regner med, hvis du fx kun har set dem hos dine bedsteforældre. Hay Rebar sofabord i ægte sort marmor er et rigtigt flot bord, og det tilfældige mønster giver det naturlige look. Du kan også finde billige mindre kendte mærker. 

Flere Nyheder