Hvilken type bådudstyr skal jeg købe?

03 oktober 2020 Astrid Pedersen

Hvis du står på helt bar bund med hensyn til bådudstyr kan du med fordel besøge Bådbiksen. Hos Bådbiksen kan du altid få gode råd og kvalificeret vejledning i forhold til indkøb af udstyr og materialer til din båd. Du kan i den online shop på baadbiksen.dk finde diverse produkter til bådpleje og vedligeholdelse, lige som du kan shoppe sikkerheds udstyr – her under redningsveste – og tilbehør til anker og fortøjning.

Du vil helt sikkert kunne få glæde at den store ekspertise hos de dygtige folk bag Bådbiksen når du skal udstyre din båd med de rette remedier – og når du skal passe og pleje din båd så skroget er i top form til sejler sæsonen. Du finder nemlig de bedste materialer til pleje og beskyttelse af skrog såvel som dæk og interiør hos Bådbiksen, som blandt andet fører bundmaling fra den kendte producent AkzoNobel.

Her er der tale om bundmaling – også kaldet antifouling – i højeste kvalitet. Det samme gælder for andre produkter til bådpleje så som lak, olier og materialer til lapning af småskader og revner. Og så er du rigtig godt hjulpet med de der til hørende redskaber, du finder hos Bådbiksen.

Sikkerhed ombord – et vigtigt aspekt i forbindelse med sejlads

Du kan også finde et bredt udvalg af godkendte redningsveste hos Bådbiksen. Bådbiksen fører redningsveste af såvel den klassiske type med faste flyde elementer som af den oppustelige type. Sidst nævnte er utroligt populære idet de sikrer den optimale bevægelses frihed og komfort ombord. Der ud over er Bådbiksen leverings dygtig i nødblus, redningskranse og redningsflåder som er ideelle for dig som foretrækker sejlads på åbent vand.

Du kan altid finde lige hvad du har brug for af bådudstyr hos Bådbiksen – klik ind og læs mere, og bestil billigt bådudstyr online, på https://www.baadbiksen.dk/ 

Flere Nyheder