Hundekurv eller hundeseng? Find den rette online

15 marts 2021 Astrid Pedersen

Er du og din familie netop blevet enige om at anskaffe et nyt medlem af typen med fire ben og en våd snude? Så glæder I jer sikkert helt udstyrligt til at byde Fido velkommen i jeres hjem.

Sandsynligvis har I allerede været ude og anskaffe alt hvad jeres nye logrende ven har brug for af foder, hunde snacks og kosttilskud. I har formodentlig allerede lavet en aftale med den lokale dyrlæge om at optage hunden i patient registret. Og I har sikkert også indkøbt mad og vand skål, hundelegetøj, hundesnor og halsbånd. Men har I husket at købe en lækker og blød hundeseng eller hundekurv?

Hvorfor skal jeg investere i en hundeseng eller en hundekurv?

Mange mennesker tror fejlagtigt at en hund fint kan klare sig med en pude på gulvet eller en hård, flettet hundekurv med et gammelt tæppe i bunden. Men sandheden er at hunde i lighed med mennesker sætter pris på varme, tryghed og komfort under søvnen. En hund har behov for at få støttet kroppen når den sover hvis den ikke skal gå hen og sove dårligt eller blive stiv i sine led.

Såvel hvalpe som yngre, voksne og ældre hunde bør have deres helt egen hundeseng eller hundekurv som kan holde dem varme når det er koldt, og som de rent faktisk har lyst til at lægge sig til rette i. Hvis du ikke sørger for at imødekomme hundens behov for en passende hundeseng eller hundekurv risikerer du at hunden vil bruge din sofa eller din seng som soveplads i stedet. Og alene af den grund er det fornuftigt at anskaffe en hundekurv eller en hundeseng i høj kvalitet.

Hvor kan jeg finde den rette hundekurv eller hundeseng?

Hos Design for Pets finder du et stort udvalg af senge og kurve til hunde – se dem alle på designforpets.dk.

Flere Nyheder