Gør dig rigtig klar til den massage

24 February 2023 Anders Hansen

Uanset om du er nybegynder eller en erfaren professionel besøgende til en massage på Østerbro, er der visse skridt, du kan tage for at sikre den bedst mulige massageoplevelse. Hvis du forbereder dig på din massage på forhånd og ved, hvad du skal gøre bagefter, kan du sikre dig, at din tid på bordet bliver så behagelig og gavnlig som muligt.

 

Før massagen:

1. Kom tidligt. Giv dig selv nok tid før din aftale, så du kan tjekke ind, udfylde eventuelle nødvendige papirer og komme i en afslappet sindstilstand, inden din session begynder. Prøv ikke at skynde dig gennem disse trin – du vil gerne være klar, når det er tid til at begynde.

2. Tag behageligt tøj på. Du bør have noget på, som gør det muligt for dig at bevæge dig frit uden ekstra stof, der er i vejen. Det er især vigtigt at undgå stramt tøj, der begrænser din bevægelsesfrihed.

3. Drik og giv dig selv næring. Sørg for, at du er godt hydreret inden din massage, da det kan hjælpe med at reducere muskelspændinger og forbedre cirkulationen under sessionen. Du bør også spise noget let mad en time eller to før, så du ikke ankommer med en følelse af sult og ubehag.

massage østerbro

Under massagen:

1. Lyt til din krop. Hvis du på noget tidspunkt under massagen føler ubehag, så lad din massør vide det med det samme – det er vigtigt for begge parter at kommunikere klart og åbent om, hvad der fungerer bedst for dig fysisk og følelsesmæssigt under en session, så oplevelsen bliver positiv på alle niveauer.

2. Fokuser på din vejrtrækning. Langsomme, dybe vejrtrækninger kan hjælpe med at slappe af i musklerne og forbedre den samlede massageoplevelse. Koncentrer dig om hvert åndedræt i et par sekunder for at give dig selv mulighed for at slappe helt af i processen.

 

Efter massagen:

1. Drik rigeligt med vand. Massage hjælper med at skylle giftstoffer ud af kroppen, så sørg for at drikke nok vand i løbet af dagen for at holde tingene i bevægelse og forhindre, at de bliver hængende i et bestemt område af kroppen. Dette er især vigtigt, hvis du har fået en oliebaseret massage, da det kan efterlade din hud klistret bagefter.

 

2. Undgå anstrengende aktiviteter eller overdreven bevægelse kort tid efter en massagesession – det kan ophæve nogle af fordelene eller endda forårsage smerte.

More articles