Gå til parterapi i Hellerup

09 august 2021 Johanne Hansen

Når det hele ramler sammen 

Hvis I har været sammen i flere år, kan kærligheden nogengange være svær at få øje på. Hvis man siger det med andre ord: Den kan være ude af drift, men kan komme op og køre igen, hvis bare du reagerer på problemet. 

Det kan også være at man i kort tid har været sammen, men har nået at få sat børn i verden – derfor er det endnu vigtigere at man får styr på kærligheden og får det til at hænge sammen. For når børn kommer i klemme er det nemlig aldrig sjovt og kan for begge parter, være en hård kamel at sluge, hvis man må indse, at ens børn skal være skilsmissebørn. 

Uanset om man har været sammen i kort eller lang tid, er det dog vigtigt at man gør noget istedet for bare at lade tingene ske. Nogle anser måske en krise for en dårlig ting og tænker at dét at få hjælp udelukkende er en dårlig ting og bestemt ikke noget, som I som par skal udsættes for, da det kun kan virke som en fiasko. Men når alting ramler er der oftest en vej ud.

Mænd og parterapi - Psykologerne

Vælg professionel hjælp

Parterapi i Hellerup kan være vejen frem, hvis du/I mener at kærligheden i jeres forhold halter. Det kan både være den ene eller anden anden ting, der er vejen, men vigtigst er dog, at I ikke ser krisen som en fiasko – tværtimod. En krise kan vendes til noget positivt, ved at snakke om den, og I kan i fællesskab blive mere afklaret med, hvad der bør laves om m.m.

Ved at vælge professionel hjælp vil du indse, hvor meget du ikke lytter til din partner og måske ikke rigtig ved, hvad der foregår i forholdet. Derfor kan en professionel nogengange hjælpe dig ud af krisen.

Flere Nyheder