Forebyg hårtab med Kerastase Genesis

26 juli 2021 Astrid Pedersen

De fleste af os ønsker at bevare et smukt, skinnende og voluminøst hår. Desværre kan det ske at vi oplever hårtab i løbet af livet. Derfor er det en god idé at gøre hvad man kan for at forebygge. Og til dette formål kan du vælge Kérastase Genesis produkterne.

Hvordan kan Kérastase Genesis hjælpe mig?

Kérastase Genesis er de ideelle hårpleje produkter for dig som frygter at miste dit hår. Hvis du har tendens til hårtab, for eksempel i forbindelse med sygdom, indtagelse af medicin, stress eller hormonelle forandringer, kan du med Kérastase Genesis forebygge store dele af dette.

Kérastase Genesis styrker håret ved rødderne og genopbygger det i længderne. Det betyder at du kan forhindre at håret falder ud og knækker.

Hvis du sørger for at bruge Kérastase Genesis hårshampoo og balsam i forbindelse med hårvask, og lejlighedsvis behandler håret og dets rødder med henholdsvis hårmaske og intensivt plejende serum, vil du skabe de bedste betingelser for dit hår. Du vil kunne forebygge hårtab ved at sikre de optimale vilkår for hårets vækst. Og du vil kunne forhindre at håret knækker af i længderne ved at styrke og blødgøre hårstråene.

Hvilke produkter findes der i Kérastase Genesis serien?

Den gode nyhed er at du ikke skal ud og investere i et større regiment af produkter når du vælger at benytte Kérastase Genesis serien.

Til den regelmæssige vask og dertil hørende pleje af håret kan du anvende Kérastase Genesis shampoo og balsam. Til lejlighedsvis intensiv pleje af længderne anvendes den super lækre Kérastase Genesis hårmaske som plejer håret i dybden og sikrer at det er beskyttet i flere dage.

Kérastase Genesis hår serum anvendes til pleje af længder og hovedbund. Og den varme beskyttende creme fra Kérastase Genesis giver ekstra beskyttelse i forbindelse med styling med hårtørrer, krøllejern eller glattejern.

Find Kérastase Genesis på https://www.hairbystender.dk/vare-kategori/maerker-a-aa/kerastase/genesis/ 

 

Flere Nyheder