Flydespartel er det perfekte underlag til fliser

04 juli 2022 Emilie Ann Jacobsen

editorial

Skal du have lagt nye fliser på badeværelset, har du brug for noget at lægge dem på. Der er flydespartel det mest brugte underlag. Det er et betonmateriale, der er rimelig nemt at påføre selv, og som tørrer forholdsvis hurtigt. Dog bør du overveje at få en professionel til at gøre det på badeværelset, da det er meget vigtigt, at spartlen ligger helt lige. Gør den ikke det, kommer fliserne jo til at sidde og bule. 

Selvom du får en professionel til at lægge flydespartel for dig, kan du stadig godt selv købe den. Dermed kan du spare mange penge i forhold til, hvis håndværkeren selv tog den med. I nogle tilfælde tager de sig nemlig godt betalt for det. Sørg derfor for at undersøg det på forhånd og find ud af, om du kan spare penge ved at købe det selv. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at købe flydespartel selv, er på webshoppen bbbetongulv.dk. Du kan næsten høre af navnet, at de har specialiseret sig i at forhandle betonprodukter og produkter til at påføre dem. 

flydespartel

Danske Lip står for høj kvalitet 

Når skal købe flydespartel, kan det være en god ide, at du ser efter mærket Lip. De står nemlig for en høj kvalitet, og når du skal bruge et underlag til dine fliser på badeværelset, har du jo brug noget i god kvalitet. 

Hos bbbetongulv.dk sælger de udelukkende flydespartel fra Lip. Dermed behøver du altså ikke at gennemse forskellige former for mærker for at finde frem til det rette. Grunden til, at de sælger det, er selvfølgelig også, at de gerne vil kunne give deres kunder en så god kvalitet som muligt, og den synes de, at Lip giver dem. 

Vil du selv lægge flydespartel på badeværelset, skal du huske, at der i det tilfælde også skal være en vådrumsmembran, der holder vandet ude. Der er derfor en række aspekter at sætte sig ind i, når du skal lave badeværelse. 

Flere Nyheder