Firmajulegaver anno 2020 – vælg selv firmajulegaver

21 september 2020 Astrid Pedersen

Året går på hæld – og derfor er det på tide at finde julegaver til virksomhedens medarbejdere. Sidder du i en position hvor firmajulegaver er dit ansvar kan du med fordel læse med i det følgende.

Hvordan finder jeg de perfekte firmajulegaver?

Når du er på jagt efter firmajulegaver til firmaets ansatte eller de vigtige eksterne nøgle personer – for eksempel samarbejdspartnere eller kunder – kan det godt være op ad bakke at finde en one size fits all løsning. Der er ganske enkelt ingen universel gave som kan gøre alle tilfredse.

Kunder, leverandører og andre udefra kommende interessenter kan muligvis nok godt leve med en generisk gavekurv eller jule æske med vin, kaffe, chokolade og andre former for konfekture og delikatesser. Men når det handler om medarbejderne er det en anden snak. Her vil du gerne gøre en ekstra indsats. Det er bare praktisk taget umuligt at finde en firmajulegaver som tager hensyn til alle allergier, aversioner og præferencer.

Nogen spiser ikke slik, andre tåler ikke mælk, og så findes der stadig en del afholdsfolk som ikke nyder hverken øl, vin eller spiritus. Så hvorfor ikke bare give medarbejderne lov til selv at vælge deres årlige firmajulegave?

Vælg selv firmajulegaver hos Borg & Bigum

Borg & Bigum er en dansk virksomhed som har specialiseret sig inden for salg af flotte firmagaver til såvel medarbejdere som eksterne interessenter.

Hos Borg & Bigum kan du blandt andet finde de mere traditionelle firmajulegaver i form af blandede kurve og æsker med lækkerier. Du kan dog også tage et kig på Borg & Bigums muligheder for vælg selv gaver. På hjemmesiden firmagaver.nu har du mulighed for at bygge en gaveshop for din virksomhed fra hvilken dine medarbejdere frit kan vælge imellem et stort udvalg af firmajulegaver inden for en fastsat prisramme.

Læs mere på firmagaver.dk

Flere nyheder