Find et passende hundebur til familiens bil

04 december 2021 Astrid Pedersen

editorial

De fleste hundeejere vil på et tidspunkt komme ud for at skulle transportere deres bedste ven – for eksempel i forbindelse med ferie eller dyrlæge besøg.

Mange hunde er også glade for at komme til stranden eller en tur i skoven. Bor du ikke klos op ad nogen af delene skal vovse transporteres på den ene eller den anden måde. Og foretrækker du at køre i bil med familie og hund er det vigtigt at du installerer et hundebur i bilen.

Kan hunden ikke bare sidde på bagsædet?

Mange vælger at lade den firbenede sidde på bagsædet sammen med ungerne når ferien eller turen til stranden foregår i den firhjulede. Men dette er absolut ikke uden risiko. En hund er for det meste ikke fastspændt ved hjælp af sikkerhedssele på samme måde som menneskerne i bilen.

Ved en hård opbremsning vil selv en lille hund blive slynget rundt i bilen med en kraft som føjer adskillige kilo til dens vægt. Hunden bliver forvandlet til et projektil som er livsfarligt for jer mennesker. Og så er det i øvrigt heller ikke videre trygt for hunden.

image

Vælg det rette hundebur til bilen

Derfor bør du investere i et hundebur som holder både hund og mennesker trygge under køreturen. Du bør altid gå efter et hundebur som er godkendt efter alle gældende danske og internationale standarder. Så er du nemlig sikker på at buret sidder fast i bilen g ikke kan åbnes af hunden.

Du bør selvfølgelig finde et hundebur som matcher hundens størrelse. Og har du mere end to hunde, som skal transporteres i samme bur, bør du som minimum doble op på størrelsen af buret.

Hos Billiga-Hundburar.se kan du se og bestille gode, billige hundebure i top kvalitet til alle størrelser hund og bil. Klik ind på billiga-hundburar.se og læs mere.

Flere Nyheder