Find det rette bryganlæg online

10 marts 2020 Astrid Pedersen
Find det rette bryganlæg online

Hvis du ønsker at forsøge dig med brygning af øl i dit eget hjem, er det vigtigt, at du vælger det rette udstyr til formålet. Og du kan med fordel læse med i det følgende.

Hvilket bryganlæg skal jeg vælge?

Er du helt grøn ud i ølbrygningens ædle kunst, anbefales det ikke, at du starter med et full blown bryganlæg. Det er tilrådeligt at lære lidt om hvorledes ølbrygning fungerer, og få førstehånds indsigt i brygge processen, førend du kaster dig ud i de store forkromede løsninger. Til den absolutte nybegynder anbefales i stedet et såkaldt begynder sæt, som består af en tredive liters gærspand samt diverse tilbehør som som brygske, gærlås og taphane, samt kapsel påsætter.

Med disse remedier kommer du rigtig langt – især hvis du bruger dit begynder sæt sammen med en dertil fremstillet Brew Kit. En Brew Kit er en præfabrikeret pakke indeholdende alle de essentielle ingredienser til ølbrygning – malt, gær, humle, byg og sukker – samt krydderier og andre smags stoffer, som giver øllen dens særlige karakteristik. Når du brygger øl ved hjælp af et begynder sæt og en Brew Kit, kan det nærmest ikke gå galt. På den måde kan du lære om brygge forløbet, og således være bedre rustet til at opgradere til et mere avanceret bryganlæg.

Hos Albryg finder du et bredt sortiment af bryganlæg fra producenter så som Beacon, Brew Monk, Braumeister og Grainfather. Hvis du virkelig ønsker dig et bryganlæg, som er toppen af poppen, skal du vælge et Grainfather bryganlæg. Disse bryganlæg udmærker sig ved deres høje kapacitet og utroligt mange muligheder for indstilling og justering på diverse parametre. Af samme grund anvendes Grainfather bryganlæg ofte af professionelle brygmestre, når der på bryggeriet skal fremstilles en pilot produktion af en ny øl variant.

Du kan se samtlige bryganlæg – inklusive Grainfather bryganlæg – på albryg.dk

Flere nyheder