Find det ideelle kursuslokale på Fyn

05 april 2020 Astrid Pedersen
Find det ideelle kursuslokale på Fyn

En gang imellem kan det være en skøn afveksling at invitere medarbejderne på en lille udflugt uden for arbejdspladsen. Derfor benytter mane arbejdsgivere sig af muligheden for at leje sig ind på et kursus og konference center hvor det er muligt at afholde et seminar eller en work shop uden for de vante omgivelser.

Således er man fri fra hverdagens distraktioner, og kan fokusere 100% på den forhånden værende opgave. Og vil man have det optimale ud af en sådan omgang, booker man sig ind på centeret for mere end én dag – med mulighed for fælles spisning og overnatning mellem de to kursus dage.

Find det rette kursuslokale på Fyn hos HUSET i Middelfart

Er du således på udkig efter et kursus og konference center med en god, central beliggenhed, kan du med fordel tjekke HUSET i Middelfart. HUSET i Middelfart er et stort og omfangsrigt kursus og konference center med den smukkeste placering i naturskønne omgivelser, tæt på åbne marker, skov og strand.

Når du vælger HUSET i Middelfart som dit kursus og konference center, får du ikke alene glæde af et stort udvalg af lækre og vel disponerede møde og kursuslokaler. Du kan også drage nytte af det top moderne AV udstyr, med hvilke disse lokaler er udrustet. Der er naturligvis gratis wifi på hele centerets område, også på de mange lækre værelser, som hører til business hotellet.

Foruden kursuslokaler og hotelværelser finder du hos HUSET i Middelfart også en utroligt lækker gourmet restaurant, som sørger for forplejning i samtlige møde og kursuslokaler, og disker op med såvel morgenmad og frokost som med sande gourmet måltider til aftensmad. Der er altså lagt op til et rigtig hyggeligt og givende ophold på HUSET i Middelfart, når dine medarbejdere skal forkæles med et kursus eller et seminar.

Læs mere, og book kursuslokaler, på huset-middelfart.dk

Flere nyheder