Festlig ferie i Sunny Beach

21 juli 2020 Astrid Pedersen

Er du til kilometervis af hvide sandstrande med strandbarer, beach volley og masser af festligt og hyggeligt samvær med andre unge fra hele Europa? Så kan du med fordel vælge den populære ungdoms ferie destination Sunny Beach. Sunny Beach har nemlig det hele: Flotte strande, masser af lækre hoteller og herligt vejr i hele sommer perioden.

Find billige rejser til Sunny Beach online

Den nemmeste måde at finde billige rejser til Sunny Beach i Bulgarien er via nettet. Her finder du blandt andre DUF-Rejser som siden 2006 har arrangeret ungdoms rejser til destinationer så som Lloret de Mar i Spanien, Alanya i Tyrkiet samt Golden Sands og Sunny Beach i Bulgarien.

Især de to feriemål ved Sortehavet er særdeles populære blandt unge mennesker som ønsker en ferie med fest og ballade, masser af hygge med ligesindede, og sol dagen lang. Sunny Beach og Golden Sands er nemlig begge beliggende i et område som er kendetegnet ved lækre temperaturer og et solrigt klima i hele sommerferie perioden. Derfor går du ikke galt i byen med Sunny Beach når du skal vælge sommerens ferie destination.

Hvorfor vælge DUF-Rejser?

Det er altid en god idé at købe en pakkerejse til Sunny Beach i Bulgarien – især hvis du er ung og ikke vant til at rejse ud på egen hånd. Med en pakkerejse fra DUF-Rejser er alting planlagt ned til mindste deltaje. Hele opholdet er all inclusive hvilket betyder at alle måltider er inkluderet i prisen.

Disse serveres på det hotel, hvor du bor, og som er godkendt af DUF-Rejser. Du vil hele tiden kunne komme i kontakt med en af de dygtige rejse guides, som følger med de rejsende på pakkerejsen. Og endelig er du dækket ind under rejsegaranti, idet DUF-Rejser er medlem af rejsegarantifonden med registreringsnummer 3248.

Find din rejse til Sunny Beach på duf-rejser.dk

Flere nyheder