Bevar dit smukke smil med hjælp fra tandlæge i Horsens

13 marts 2022 Astrid Pedersen

editorial

Har du ikke været til tandlæge siden du flyttede til din nye by? Så bør du straks begynde at kigge dig om efter din nærmeste klinik.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Horsens?

Hvis du har bosat dig i Horsens eller i dette område kan du finde din lokale tandlægeklinik centralt i byen.

Bering Hus Tandlægerne har til huse i Søndergade, tæt på offentlig transport. Du bliver budt velkommen i den hyggelige klinik af tandlæger, klinik assistenter og tandplejere som står klar til at hjælpe dig med den bedste tandbehandling i Horsens.

tandlæge

Foruden kompetente personaler finder du i klinikken state of the art udstyr til behandling og undersøgelse. Dette er din sikkerhed for den mest grundige og dybdegående diagnosticering af eventuelle lidelser i dine tænder eller i dit tandkød.

Når du lader tandlægen tjekke dine tænder er du garanteret et grundigt eftersyn som kan afdække samtlige forstadier til karies, parodontose eller andre dårligdomme. Og du er sikret den bedste forebyggende behandling som kan holde udviklingen i skak.

Lad Bering Hus Tandlægerne hjælpe med at behandle tandsygdomme

Skulle skaden være sket, og du har fået et hul eller udviklet parodontose eller måske en tandbyld, kan du hos Bering Hus Tandlægerne få den bedste hjælp til udbedring af denne. Bering Hus Tandlægerne har mange års samlet erfaring med såvel forebyggelse som behandling af lidelser i tænder og tandkød, og kan hjælpe dig med at begrænse skadens omfang.

Har du pådraget dig et hul i en tand kan tandlægen oprense og reparere dette ved hjælp af en fyldning, eller erstatte tandens krone med en kunstig en af slagsen. Og i alvorlige tilfælde kan du få hjælp til isættelse af et tandimplantat.

Du kan læse meget mere om Bering Hus Tandlægerne, og bestille tid online til dit første besøg i klinikken, på beringhus.dk.

Flere Nyheder