Male fliser? Go eller no-go?

14 October 2021 admin

editorial

Skal eller skal-ikke: Male fliser?

De fleste tænker jo at male brædder? Jaja. Easy peasy. Men hvad så når det kommer til at male fliser? Så er snakken straks en anden. 

Dog kræver det hundrede procent research og koncentration at gå igang med det her projekt, da det ikke bare er overstået “sådan lige”. Derfor kan det også være en god idé at forhøre dig ude i byen, da det uden tvivl er er et svært stykke håndværk, og derfor kan det være godt med en professionels råd.

Et af de mange plusser ved at male fliser, er helt sikkert det bæredygtige aspekt i det. For hvis du maler dine fliser, skal det nemlig ikke udskiftes på samme måde og vedligeholdes, som hvis du lagde nye fliser. Derfor opstår der en grøn løsning, som helt sikkert er med til at gøre det mere attraktivt for nye købere af huset – når I altså engang når dertil.

Et andet plus er også, at du skal huske på, at du kan få den samme maling af fliser på både toilettets flisevæg men faktisk også gulvet og ikke mindst loftet for den sags skyld. Derfor kan du få dig et helt ensartet look. Men er der slet ikke nogle minusser?

Svaret er ja …

… desværre. For det kræver nemlig sin mand eller kvinde at kunne håndværket, og der er ingen tvivl om, at det kræver lidt udover det sædvanlige at få det fikset. Derfor bør det med den professionelle helt klart understreges.

Man skal nemlig kende til sprøjteteknikken men også selve malingen, som er et blandingsmateriale. Male fliser er derfor ikke altid så besværligt, hvis du bare ved, hvad du laver. Og det er oftest kun dem der sidder med det til dagligt, der kender til det. Tøv derfor ikke med at hiv fat i én – og se så et flot resultat, der er kommet ud af det.

More articles