Gulvafslibning – Giv dit hjem et frisk pust

09 July 2020 Athene Eriksen

editorial

Gulvafslibning – Gør dit hjem nyt igen 

Ligesom et frisk lag maling kan gøre underværker, for udtrykket og stemningen i dit hjem, er tilstanden af dine gulve lige så fremtrædende. Træ er et af verdens mest foretrukne materialer, til indretningen og opbygningen af boliger, grundet dets mange gode kvaliteter: styrke, holdbarhed og æstetik. Det er intet under, at mange ønsker at implementere alle disse karaktertræk, som fundamentet for deres hjem.

Mens livet går sin gang, modtager disse materialer naturligt slid og når dette sker, er det fornuftigt at kontakte et professionelt gulvfirma. Vores kyndige og erfarne medarbejdere, har både den tekniske kunnen og det professionelle maskineri der skal til, for at levere et perfekt resultat. Når vi påbegynder en renovation af vores hjem, vil andre mindre vedligeholdte dele skille sig mere ud.

Vi vil gerne tilbyde dig den fulde oplevelse, til den absolut gennemførte renovation af dit hjem. Derfor udfører vi også afslibning af trapper, bordplader og træterrasser, så alt træværk vil syne i samme kvalitet. Vi udfører også malerarbejde og er derfor i stand til at tilbyde dig, en fuldkommen transformation af dit hjem. 

Alle muligheder er åbne, det er kun fantasien som sætter grænser. Vi har afdelinger i hele Danmark og har derfor altid en dygtig og serviceminded kollega som er klar, til at komme ud til dig. Du er igennem vores samarbejde dækket af vores tilfredshedsgaranti, som inkluderer 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod din betaling, før at du er tilfreds med arbejdet. De services vi tilbyder til renovationen af dit gulv, er som følger: 

  • Gulvafhøvling
  • Gulvafslibning
  • Behandling af trægulv (ludbehandling, lakbehandling, oliebehandling, maling af trægulv)

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, på den samlede renovation af dit hus/lejlighed? Så vil du på vores hjemmeside finde udtalelser fra alle vores tilfredse kunder landet over, samt al nødvendig kontaktinformation. Se mere her på: Gulvkanonen

More articles