3 tips til et flottere malerresultat

26 februar 2022 Steffen Pedersen

editorial

Hvis du ikke har malet før, eller bare har haft dårlige oplevelser med det, så kan du finde hjælp i dette indlæg. Malerarbejde er besværligt, og kræver enormt meget tid. Det kræver herudover også en rolig hånd og tålmodighed, hvis man gerne vil have et flot resultat. Læs med her, og få vores tips til, hvordan du får et pænere malerresultat.

 

malerkanonen

 

1. Vælg de rigtige malerpensler

Der findes forskellige typer malerpensler på markedet, og det er vigtigt at vælge den rigtige til malerarbejdet, du laver. Hvis du f.eks. maler en stor flade, skal du bruge en pensel med et stort overfladeareal. Det kan f.eks. også være en malerrulle. Her vil du opleve, at du kan få malet større områder relativt hurtigt, uden du skal bruge længere tid på det. En malerruller giver også et mere jævnt og ensartet resultat. Så det er værd at overveje, når du skal købe pensler. 

 

2. Brug den rigtige type maling

Ikke alle malingstyper er ens – nogle er beregnet til indendørs vægge, mens andre er beregnet til udendørs overflader. Sørg for at bruge den rigtige type maling til det projekt, du arbejder på. Du kan spørge dig til råds hos en professionel maler, der kan udpege noget ordentligt maling til dig. Du skal nemlig være opmærksom på kvaliteten og de kemikalier, der er i malingen. Læs mere via linket her: https://malerkanonen.dk/maler-sjaelland/ 

 

3. Forbered overfladen ordentligt

Før du begynder at male, skal du sørge for at forberede overfladen ordentligt. Det vil være med til at sikre en glat og jævn finish. Derfor skal du vaske væggene ved for gammelt støv, skidt eller spindelvæv, hvis der er det i hjørnerne. Det giver et pænere resultat, og du vil ikke kunne se trælse klumper eller mærker i malingen, når du er færdig med at male. Der er noget specielt vaskemiddel, som du kan bruge til dette formål. 

Flere Nyheder