Få nemt et tilbud på opsætning af varmepumpe

25 November 2022 Emilie Ann Jacobsen

editorial

Vil du have et tilbud på opsætning af en Panasonic varmepumpe, er det faktisk hverken noget, der er svært eller tager lang tid. Hos virksomheden amalo.dk kan du modtage et tilbud i løbet af bare fem minutter. De har nemlig udviklet en metode, så de hurtigt kan finde ud af, hvor meget det vil komme til at koste for dem at sætte varmepumpen op. 

Du skal gøre lidt forarbejde først, inden du går i gang med at indhente tilbuddet. Du skal nemlig måle afstanden fra, hvor varmepumpen skal sættes op, til centralvarmeopkoblingen, varmtvandsbeholderen og eltavlen. Hos amalo.dk har de brug for at kende afstanden, da en afstand på mindre end 5 meter er inkluderet i deres standardpris, mens en afstand på mere end 5 meter koster ekstra. 

Når du har fundet ud af afstanden, indtaster du din adresse, placeringen på varmepumpen, og de forskellige afstande. Derefter kan du få et tilbud på, hvor meget det vil komme til at koste dig at få sat varmepumpen op. 

Panasonic varmepumpe

Derfor skal du vælge en Panasonic varmepumpe 

Med et stort udvalg af varmepumper på markedet kan det være svært at overskue, hvilken du skal vælge. Hos amalo.dk bruger de altid kun Panasonic varmepumper. Det gør de af to grunde. Først og fremmest fordi Panasonic varmepumperne ligger i et prisleje, hvor de relativt hurtigt har betalt sig selv hjem i forhold til den varmekilde, du havde tidligere. Hvis du vælger en dyrere varmepumpe, kan det tage for lang tid for den at betale sig selv hjem. 

Derudover har Panasonic varmepumperne en høj kvalitet. Det betyder blandt andet, at de holder en stabil temperatur, selvom temperaturen udenfor kommer helt ned på -20 grader. Husk på, at varmepumpen omdanner varmen i luften udenfor til varmt vand i varmtvandsbeholderen. Det er derfor vigtigt, at den ikke bliver påvirket af, hvordan temperaturen er udenfor. 

More articles