Tænker du på at give dine medarbejdere en gave?

14 juni 2020 Anne-Mette Hansen

Det er aldrig for tidligt at tænke på julegaver. Især ikke når det drejer sig om firmajulegaver. Har du mange medarbejdere, kan det være en stor udfordring at finde på noget godt, som alle kan lide og få nytte af. Er du løbet helt tør for idéer til årets julegave? Så læs med her, og få inspiration til firmajulegaver.

3 gode idéer til årets firmajulegaver

Det er en tradition for mange arbejdsgivere at give en julegave til deres medarbejdere. Det gør man for at vise, at man sætter pris på medarbejderens indsats i løbet af året.

Nogle gode idéer til firmajulegaver er:

1. Vin – lidt en klassiker! Men du kan slå dig løs og give noget nyt. F.eks. økologiske vine. 

2. Chokolade – der kommer hele tiden nye varianter på banen. Og hvem elsker ikke at få chokolade. Det er sjældent, man går ud og køber dyrt chokolade bare til sig selv. 

3. Isenkram/interiør – noget til hjemmet bliver de fleste glade for. Hvad enten det er til pynt eller noget man kan bruge i hverdagen.

Der er mange gode forslag. Men det kan være svært at vælge noget, alle kan lide. Derfor kan det også være en god idé at give dine medarbejdere et gavekort.

Opdag et stort univers med firmagaver

Julefabrikken har et bredt sortiment af firmagaver. De kan købes året rundt, til når du vil forkæle dine medarbejdere til påske, sommer, jubilæum eller jul. 

I deres udvalg finder du alt fra gode vine og lækre chokolader til høretelefoner, en serveringsbakke, hængekøje og strandmåtte. Der er virkelig mange gode ting. Som passer til en gave når som helst på året. 

Du kan også købe gavekort, som kan bruges i et væld af butikker og webshops. På den måde kan du glæde alle dine medarbejdere. 

Opdag hele udvalget her, og find årets firmajulegaver!

Flere nyheder