Kom ud af afhængigheden med en effektiv alkoholbehandling

17 maj 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er du en af de mange tusind danskere som drikker alt for meget og har gjort det alt for længe? Så sætter du hver eneste dag dit helbred på spil. Og det er en god idé at overveje om alkoholen virkelig er det værd.

Hvordan slipper jeg af med mit alkoholmisbrug?

Hvis du ønsker at rette op på dit liv og lægge flasken på hylden for bestandig bør du søge professionel hjælp hertil. Det er simpelt hen forbundet med alt for stor en risiko selv at forsøge sig med alkohol afvænning på egen hånd. Der vil efter al sandsynlighed ikke gå meget mere end et døgn for de heftige alkohol abstinenser tvinger dig til at drikke igen. Og så er du tilbage i den vante gænge.

Der ud over løber du en stor helbredsmæssig risiko ved at gennemgå disse abstinenser på egen hånd. Alkohol abstinenser kan indebære mange forskellige symptomer så som kraftige smerter i hoved muskler og led samt feber med svedeture og voldsomme opkastninger.

alkoholbehandling

Du risikerer ganske enkelt at dehydrere hvis du ikke afruser i trygge rammer og under professionel overvågning. Og når man dertil lægger delirium, depression og selvmordstanker står det meget klart hvorfor du aldrig selv bør forsøge dig med alkohol afvænning.

Kom i behandling på et misbrugscenter

Hvad du i stedet bør gøre er at opsøge et professionelt behandlingscenter med henblik på en alkoholbehandling.

Hos Behandlingscenter Stien kan du blive indlagt til afrusning således at de giftige stoffer kan blive skyllet ud af kroppen på dig inden du går i gang med det egentlige afvænnings forløb. Dette vil bestå af individuel terapi og gruppeterapi samt samtaler med en af de til centeret knyttede misbrugskonsulenter.

Du kan altid kontakte Behandlingscenter Stien med henblik på yderligere information omkring centerets tilbud til dig som alkoholiker – læs mere på https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/.

Flere Nyheder